SOMMERSALG! -20% på oppskrifter og garn!

Salgsbetingelser og frakt

STRIKKEOPPSKRIFTER

Når du kjøper en strikkeoppskrift fra LilleMiriam AS vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på e-post. Den inneholder en link til PDF-fil med oppskriften. Vi anbefaler at du laster ned og lagrer PDF-filen på egen enhet eller maskin. Oppskriftene er til privat bruk og skal ikke deles, kopieres eller videreselges. Oppskriftene sendes ikke per post.

Angrerett på strikkeoppskrifter

Det er du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres. Du har ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

ÅPENT KJØP OG ANGRERETT VED KJØP AV GARN

Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt garnet. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den.

Retur av fysisk vare

Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår merker du av hvilke produkter du vil returnere på pakkseddelen du fikk med pakken, pakker garnet på forsvarlig måte og sender det til LilleMiriam AS v/Anniken Hansen, Festeveien 4A, 1525 Moss. Du er selv ansvarlig for returkostnaden, og at vi mottar pakken. Vi sender ut en bekreftelse på e-post så snart returen er mottatt og behandlet. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager.

Reklamasjon på fysisk vare

Hvis du finner feil eller mangel ved varen du har fått tilsendt, så ber vi deg å sende en e-post innen 30 dager. E-posten må inneholde en kort beskrivelse av hva som er feil med varen, samt personalia og ordrenummer. Du vil få et reklamasjonsskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen. Du får en e-post så snart vi har mottatt og behandlet reklamasjonen. Du kan velge om du ønsker ny vare, dette må evt informeres om i mailen så vi kan sjekke lagerbeholdning, eller pengene tilbake. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager. Du vil få fraktkostnad tilbakebetalt ved reklamasjon.

BETALING

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

KONFLIKTLØSNING

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10 i forbrukerloven. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

FRAKT

Ved bestilling av garn tilkommer frakt på 89 kr. Alle priser er inklusive moms.
Vi sender dessverre ikke til øygruppen Svalbard eller Jan Mayen. Dersom du legger inn en ordre med levering til postnummer som tilhørende disse områdene, vil ordren bli kansellert og ordrebeløpet refundert.

Ved spørsmål kan du kontakte oss på e-post: kontakt@lillemiriam.no